Dit is waarom jij hyaluronzuur zou moeten gebruiken!

Dit is waarom jij hyaluronzuur zou moeten gebruiken!

Hyaluronzuur. Af en toe zie je het voorbijkomen op tv en als je regelmatig in een gezondheidswinkel komt zie je diverse soorten staan. Misschien gebruik je het zelfs al of weet je helemaal niet wat voor soort product het is? Na dit artikel twijfel je geen moment meer om je huid niet alleen beter te gaan verzorgen, maar geef deze meteen een boost met ons nieuwe product hyaluronic acid complex.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is van nature al in de huid aanwezig. Het is een substantie die ervoor zorgt dat onze huid voldoende vocht aantrekt en vasthoudt. Anders gezegd, hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft waardoor je er niet alleen gezond maar ook jonger uitziet. Deze pluspunten zijn niet de enige reden waarom hyaluronzuur zo goed voor de huid is en Daily Vitamins hiermee werkt.

Wat is de werking van hyaluronzuur?


Voldoende water drinken is niet alleen goed voor ons lichaam en het functioneren daarvan. Het is ook een zeer belangrijk onderdeel voor de werking van hyaluronzuur. Hyaluronzuur bindt zich aan water om je huid er stralender, gladder en  gezonder uit te laten zien. Tevens versterkt de buitenste huidlaag, de huidbarrière, waardoor het voor bacteriën en stoffen van buitenaf moeilijker wordt om naar binnen te dringen en jij minder snel last hebt van puistjes, oneffenheden of acné. Ook biedt de capsule bescherming van binnenuit en kalmeert het de huid.

Wist je dat een gezonde huidbarrière zacht en vol aan voelt?

Wat doet hyaluronic voor je huid?

De belangrijkste eigenschap van Hyaluronzuur is het aantrekken en vasthouden van vocht. Een gram Hyaluronzuur kan wel zes liter water vasthouden. Niet alleen dat is al een hele unieke eigenschap en laat zien hoe krachtig deze stof is. Hyaluronzuur doet dit op een hele efficiënte manier, het geeft de huid precies genoeg vocht. Zou de huid teveel water krijgen dan geeft dit problemen aan het huidoppervlak.  Diverse stoffen zullen dan niet intact blijven en afbreken, wat ervoor zorgt dat bacteriën en stoffen van buitenaf makkelijk de huid kunnen binnen dringen met als gevolg een geïrriteerde huid.

Omdat Hyaluronzuur zich bindt aan water, houdt het de huid als het ware kreukvrij. Dus heb je last van fijne lijntjes rondom de mond of kraaienpootjes rond de ogen? Wat diepere rimpels in het voorhoofd? Het hyaluronic supplement van Daily Vitamins zorgt ervoor dat deze zichtbaar verminderen en je huid niet alleen zachter aanvoelt, maar er ook jonger en gezonder uit gaat zien.

Wat maakt het hyaluronic supplement van Daily Vitamins zo uniek?


Wat het hyaluronic supplement van Daily Vitamins zo uniek maakt zijn op de eerste plek de ingrediënten. Dit zijn niet alleen de beste en eerlijkste ingrediënten, ze zijn ook zorgvuldig geselecteerd, 100% vegetarische en halal en voldoen ook aan de strenge regels van de HACCP-certificeringsnormen. Daarnaast onderscheidt het supplement zich ook in de gebruikswijze. Het is namelijk geen standaard serum zoals de meeste Hyaluronzuur verzorgingsproducten, maar écht een voedingssupplement omdat het in een capsule zit. Deze kan je makkelijk innemen bij de maaltijd.

Waar bestaat het hyaluronic supplement uit?


Nu vraag jij je vast af wat deze eerlijke en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn en waarom juist deze variant van Hyaluronzuur moet hebben voor je huid. Het supplement bestaat uit; Hyaluronic Acid, ACID vitamine C, Green tea extract, Vitamine E en Biotin D – pure.  Allemaal hebben ze hun eigen voordeel en dragen bij aan een gezonde en mooie huid. Hieronder wordt de werking van ieder ingrediënt even kort toegelicht.

Hyaluronic Acid, zorgt voor de hydratatie en het volume van de huid. Daarnaast ondersteunt Hyaluronzuur de productie van collageen en zorgt het ervoor dat jij een mooie, jonge en stralende huid hebt.

ACID vitamine C, is samen met zink van belang voor de samenstelling van de botten en bij de botaanmaak. Hierdoor dragen ze bij aan het behoud van sterke botten. Daarnaast kan vitamine C niet ontbreken bij de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de normale werking van het kraakbeen.

Green tea extract, is een natuurlijke bron van cafeïne.


Vitamine E, gaat het oxidatieproces in ons lichaam tegen, wat ervoor zorgt dat er minder vorming is van vrije radicalen.  

Biotin D – pure, valt onder de B-vitamine en heeft een aantal belangrijke functies in het lichaam. Deze vitamine voedt de huid van binnenuit en draagt bij aan het behoud van een normale structuur en functie van de huid.