It starts within…
Daily Vitamins is ontstaan uit een passie om het welzijn van mensen wereldwijd te verbeteren. Gezondheid en geluk komen immers van binnenuit.

Onze missie en visie
Wij creëren hoogwaardige, innovatieve voedingssupplementen die positieve gezondheidsresultaten opleveren en die de kwaliteit van leven verbeteren. Dit realiseren we door continu de nadruk te leggen op schone ingrediënten van hoge kwaliteit, een superieure productie en uitgebreide tests.

Daily Vitamins streeft er bovendien naar om voedingssupplementen toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zetten ons onvermoeibaar in bij het promoten van een gezonde leefstijl en de belangrijke rol die voedingssupplementen daarbij kunnen spelen.


Onze producten
Wat vaak ‘goed genoeg’ lijkt binnen onze branche, haalt bij ons de eindstreep niet. De voedingssupplementen van Daily Vitamins worden niet alleen zorgvuldig vervaardigd aan de hand van strenge HACCP-certificeringsnormen; we zien er ook op toe dat al onze producten gegarandeerd 100% vegetarisch en halal zijn.

Om goede, eerlijke producten te leveren, zullen we te allen tijde ook op een goede, eerlijke manier handelen. Dit betekent dat we verregaande maatregelen treffen om de beste ingrediënten voor onze producten te selecteren en dat we tegelijkertijd een open, warme relatie met onze klanten koesteren.