Verzend- & leveringsbeleid

- Indien U bestelt op werkdagen voor 15.00 uur verwerken wij uw bestelling dezelfde dag. Wanneer U uw bestelling in het weekend verricht, wordt deze de volgende maandag na het weekend van bestelling aangeboden bij PostNL. 

Wij nemen eerst contact met U op om te overleggen wat uw wensen zijn mocht het product bij ons zijn uitverkocht.

- Producten die niet voorradig zijn kunnen na geleverd worden. 

- Zodra wij uw pakket aanbieden bij PostNL wordt het door hen verwerkt in hun systeem. U krijgt een track & trace code opgestuurd per mail. Tevens krijgt U van ons een email bericht dat uw pakket aangeboden is bij PostNL. 

Mocht U nu geen bericht vinden in uw email, kijkt U in uw spam berichten. Wellicht is het bericht hierin terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neemt U dan contact met ons op.

- U begrijpt dat wij geen invloed hebben op de levering van uw pakket door PostNL. De levering is afhankelijk van de drukte bij hen. Is uw pakket niet afgeleverd ondanks de track & trace code, neemt U dan meteen contact met ons op. Wij gaan er meteen achter aan voor U. Natuurlijk zijn bij gebreken hierin de kosten geheel voor onze rekening. 

- De leveringstijden van PostNL bedragen in Nederland ongeveer 1 tot 3 werkdagen,  afhankelijk van de drukte bij PostNL.

 

- Als u het adres bij de checkout. Zie je automatisch de verzendkosten. Voor landen binnen de EU zijn er geen douanekosten. Buiten de EU kunnen invoerrechten en belastingen van toepassing zijn.